Design radiatoren

Hartman Installatie in Alkmaar en Heerhugowaard is de specialist in radiatoren en convectoren. Wij leveren en plaatsen diverse typen radiatoren. Design radiatoren die werkelijk uw woonkamer zieren. Denk bijvoorbeeld aan onze nieuwste exemplaren Houten Design Radiatoren! Een echte eye catcher. Maar ook prachtige badkamer radiatoren, radiatoren voor de kinderkamer of gewoon heel practisch een radiator voor in die koude hal. Wij leveren en plaatsen niet alleen in Alkmaar, maar in heel Noord Holland.

Hartman is Jaga H.20 installateur:
Hartman te Alkmaar werkt samen met Jaga en is de Jaga radiatoren leverancier in Alkmaar en Noord Holland. Hartman Installatie werkt al jaren met de Jaga Low H.20 radiatoren en de Jaga Low H.20 convectoren welke zeer zuinig zijn en een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Wilt u meer weten over Jaga, over de LOW H.20 serie en over welke type radiator of convector het beste past bij uw situatie en interieur? Neem dan contact met ons op.

De keus voor radiatoren of vloerverwarming is zeer persoonlijk. Het is dan ook belangrijk of er voldoende warmte-afgifte is door de radiatoren, zodat uw woning comfortabel blijft aanvoelen. Hartman Installatie in Alkmaar en Heerhugowaard kan u een helder en duidelijk advies geven welke radiatoren passen bij uw wensen en eisen. En natuurlijk adviseren wij u graag over de laatste trends op het gebied van design radiatoren.

Hartman Installatie in Alkmaar en Heerhugowaard staat voor warmte en comfort!

Meer weten over radiatoren of vloerverwarming door Hartman Installatie? Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte