Zit jij er thuis of op kantoor straks warmpjes (of juist koel) bij?

De temperatuur in jouw omgeving is ideaal als je er vrij weinig van merkt. Wil jij heerlijk ontspannen of juist productief met je werk aan de slag? Onze luchtinstallatie regelt continu de juiste temperatuur en zorgt voor schone lucht.

Bepaal zelf de ideale temperatuur in elke ruimte

Hoewel de naam anders doet vermoeden, draait luchtverwarming om meer dan alleen warmte. Onze installaties van Brink Climate Systems verwarmen óf verkoelen alle ruimtes op een slimme en snelle manier. Bovendien voert de installatie continu verse en gefilterde lucht aan. Het is dan ook de perfecte oplossing voor mensen met allergieën of irritatie aan de luchtwegen.

Met luchtverwarming van Hartman Installatie heb je...

 Constant een gelijkmatige temperatuur in elke ruimte
 Altijd verse en gefilterde lucht; ideaal voor allergieën en luchtwegirritatie
 Geen kachel of ander verwarmingselement meer nodig
 Een slimme installatie met een eenvoudige bediening
 Een korte opwarmtijd, waardoor je ook nog eens energie bespaart

Erkend installateur in Noord-Holland

Benieuwd welke luchtinstallatie het best past bij jouw woning of bedrijfsruimte? Hartman Installatie is dé erkende installatiemonteur in Alkmaar, Hoorn en Noord-Holland. Op basis van jouw wensen creëren wij een ideaal binnenklimaat. Of het nu om één woning of om projectmatige installatie gaat.

Meer weten over luchtverwarming door Hartman Installatie? Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte
Ook een ideaal binnenklimaat creëren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan