Hoe schoon is de lucht die jij dagelijks inademt?

Onze huizen zijn tegenwoordig uitstekend geïsoleerd. Hoewel je daarmee energie bespaart, blijft vervuilde lucht ook langer hangen. Zelf de luchtkwaliteit in je woning verbeteren? Mechanische ventilatie voert continu frisse lucht aan. 

Reken voorgoed af met vervuilde lucht in huis

Om schimmel, vochtproblemen of zelfs gezondheidsproblemen te voorkomen, moet je je huis voldoende ventileren. Doe je dit niet, dan liggen klachten zoals hoofdpijn of ademhalingsproblemen op de loer. Wil jij de hele dag door verzekerd zijn van frisse lucht in jouw woning of werkruimte? Mechanische ventilatie is dé oplossing voor een gezond binnenklimaat.

Met mechanische ventilatie van Hartman Installatie heb je...

 Gecontroleerde ventilatie door je hele woning of werkruimte
 Een continue toevoer van frisse (gezonde) lucht
 Een continue afvoer van schadelijke lucht via luchtkanalen
 Een slimme en duurzame installatie met verschillende standen
 Geen last van het geluid - onze installaties zijn fluisterstil

Nooit meer koude tocht met een WTW-unit

Mechanische ventilatie is al een grote verbetering van je binnenklimaat. Wil je nog een stapje verder? Dan is een warmteterugwininstallatie - ook wel een WTW-unit - een slimme investering. Daarmee heb je niet alleen alle voordelen van mechanische ventilatie, maar bespaar je ook nog eens energiekosten. 

Dat werkt zo: een WTW-unit geeft de warmte van vervuilde lucht af aan de koude verse lucht die binnenkomt. Het is dan ook een slimme en energiezuinige oplossing om je woning (of werkruimte) te verduurzamen. Bovendien filtert een WTW-unit de lucht, waardoor je binnenklimaat er nog meer op vooruitgaat. 

Mechanische ventilatie laten installeren?

De erkende vakmensen van Hartman Installatie hebben meer dan 20 jaar ervaring met luchtverwarming en mechanische ventilatie. Waar je ook woont of werkt in Noord-Holland: wij creëren jouw ideale binnenklimaat. 

Meer weten over onze mechanische ventilatiesystemen? Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte
Ook een ideaal binnenklimaat creëren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan