Wij zorgen dat u er weer lekker warm bij zit

Hartman Installatie te Alkmaar heeft als werkgebied Noord-Holland en verzorgt en regelt alles voor u op het gebied van uw Centrale Verwarming ofwel CV.

Wij verzorgen de levering van de Remeha CV-ketel en installatie van een CV-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, maar ook het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen en leidingwerk.

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van verwarmen. Hierbij denken wij niet alleen aan de keuze van de warmtebron zoals een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast verwarming via radiatoren, behoort uiteraard ook vloerverwarming tot de mogelijkheden. Ook voor advies over Groene CV installaties kunt u bij Hartman Installatie te Alkmaar en Heerhugowaard terecht!

Wij zijn werkzaam in geheel Noord-holland (o.a Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Schagen, Zaandam, Oudorp, Langedijk, Sint Pancras)

Indien u meer wilt weten over CV installatie en montage in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Schagen, Zaandam, Oudorp, Langedijk, Sint Pancras neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of bel  072 30 34 147

Ontvang een offerte