Overweeg je een duurzaam alternatief voor je cv-ketel?

Met een warmtepomp bespaar je niet alleen gaskosten, maar spaar je ook nog eens het milieu. Dit toestel onttrekt namelijk warmte uit de lucht of het grondwater. Het is dan ook de ideale manier om je woning te verduurzamen.

Steeds meer huishoudens kiezen voor een warmtepomp

Het is namelijk een duurzame manier om je woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Dat werkt zo: een warmtepomp onttrekt warmte (of koelte) uit een bron, zoals de lucht of het grondwater. Dit zet de warmtepomp vervolgens om in warmte of verkoeling voor jouw huis of kantoor. 

Met een warmtepomp van Hartman Installatie heb je...

 Een duurzaam alternatief voor je cv-ketel
 Geen gaskosten meer én een lagere CO2-uitstoot
 Altijd warme (of koele) lucht en warm water
 De ideale combinatie met vloerverwarming

Volgens het kabinet wordt de (hybride) waterpomp vanaf 2026 zelfs de standaard in Nederland. Stap jij ook over naar een duurzame manier om je woning (of bedrijfsruimte) te verwarmen? Hartman zorgt voor een vakkundige installatie.

Warmtepomp laten installeren? 

De erkende vakmensen van Hartman hebben meer dan 20 jaar ervaring in installatie en luchtverwarming. Vanuit Alkmaar zijn wij actief voor klanten door heel Noord-Holland. Of het nu om een warmtepomp voor je woning of projectmatige installatie gaat: wij regelen het.

Meer weten over onze warmtepompen? Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte
Ook een ideaal binnenklimaat creëren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan