Installatietechniek Alkmaar en Noord-Holland

Hartman Installatie is een jong installatie bedrijf gevestigd in hartje Alkmaar en met als werkgebied Noord-Holland. Hartman Installatie heeft liefde voor het vak, staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Met meer dan 20 jaar aan ervaring bent u verzekerd van gedegen vakmanschap!

Hartman Installatie is gespecialiseerd in complete CV installatie, aanleg van vloerverwarming, (hete) luchtverwarming renovatie & installatie.

Of het nu gaat om het berekenen van warmte installatie en monteren van uw nieuwe luchtverwarming installatie of het installeren van een nieuwe CV installatie of het vervangen/verplaatsen van leidingwerk: Hartman Installatie is uw vakman!

Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een Kenteq certificering. Daarmee zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij leiden jonge enthousiaste leerlingen op tot ervaren en erkende monteurs.

Voor de Installatietechniek werkzaamheden in Alkmaar en Noord Holland bent u bij Hartman installatie aan het juiste adres ! 

Wij leveren en installeren in heel Noord-Holland: 

  • Klimaatbeheersing: ventilatie en luchtverwarming
  • Centrale verwarming
  • Koud en Warmwaterinstallaties
  • Gasinstallaties
  • Vloerverwarming installaties

Meer weten over de mogelijkheden in jouw woning of bedrijfsruimte? Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte