Hartman te Alkmaar is uw vloerverwarming specialist!

Wist u dat de Romeinen al gebruik maakten van vloerverwarming? Waarom zou u dan nog wachten!

Een comfortabel en warm huis is natuurlijk een van de basis behoeften. Maar kiest u dan voor de traditionele manier van verwarmen middels radiatoren? Of toch liever voor de aanleg van vloerverwarming? Hartman Installatie met werkgebied Noord-Holland is uw specialist op het gebied van verwarmen. Wij adviseren u dan ook graag over de verschillende manieren van verwarmen.

Een van de voordelen van vloerverwarming is dat u door een betere verspreiding van de warmte minder hoeft te stoken. Dus een financieel voordeel. Tevens zorgt de regeleenheid welke door een van onze installatiemonteurs wordt gemonteerd voor een constante en aangename temperatuur. Daarnaast hoeven er geen radiatoren in de woningen worden geplaatst, wat een ruimte besparing op levert. In principe kan vloerverwarming in de meeste situaties worden gelegd onder de door u gewenste boven vloer (parket, tegels, vloerbedekking, vinyl). Laat u hier echter goed over adviseren door een van onze installatiemonteurs!

Er zijn twee manieren van vloerverwarming. In regel adviseren wij bij een groot te verwarmen oppervlakte, bijvoorbeeld uw huiskamer, de vloerverwarming aan te sluiten op de Centrale Verwarming met behulp van de regeleenheid. Wanneer een kleine oppervlakte verwarmd moet worden, bijvoorbeeld uw badkamer, kunt u kiezen voor de Elektrische Vloerverwarming. Ook hier adviseert team Hartman u graag over de juiste te maken keuze!

Hartman Vloerverwarmingsinstallatie heeft al jaren een samenwerking met WTH, leverancier van vloerverwarming en kiest daarom voor de beste prijs vs. kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden in uw woning of bedrijfsruimte? Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen over o.a. verwarmen, Elektrische Vloerverwarming, Vloerverwarming aangesloten op CV, (design)radiatoren, CV installatie, luchtverwarming!

Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte