De Nederlandse zomers worden er niet koeler op

Je huis (of werkruimte) gelukkig wel als je voor airconditioning kiest. Is het vaak onaangenaam warm in jouw omgeving? De installaties van Hartman zorgen continu voor koele, gefilterde lucht. Zo haal jij alles uit je (werk)dag. 

Met airconditioning houd je de hele zomer het hoofd koel

Je kent ze ongetwijfeld: van die hittegolven die maar niet voorbij lijken te gaan. Als je huis of werkruimte dan ook nog eens geen verkoeling biedt, is het gedaan met je concentratie (en humeur). Zet jij deze zomer de ventilator(s) op Marktplaats? Met airconditioning creëer je een ideaal klimaat in huis of op je werk.

Beeld je maar eens in...

 Altijd koele en gefilterde lucht - hoe warm het buiten ook is
 Comfortabel wonen, slapen én werken in een koele ruimte
Fluisterstil geluid en zeer eenvoudig in gebruik
 Met airco ben je nooit meer afhankelijk van een ventilator

Airconditioning kan tevens dienen al warmtebron, wat een mooi alternatief is voor de traditionele verwarming.Zie jij dat wel zitten? Schakel de erkende specialisten van Hartman Installatie in. Op basis van jouw wensen creëren wij een ideaal binnenklimaat.

Airconditioning in jouw ruimte? 

Hartman Installatie heeft meer dan 20 jaar ervaring als installateur en luchtverwarmingsspecialist. Vanuit Alkmaar helpen wij klanten door heel Noord-Holland. Ervaar jij straks de voordelen van onze slimme airconditioning? 

Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met onze VCA-gecertificeerde specialisten via 072 30 34 147 of verkoop@hartman-installatie.nl.

Ontvang een offerte
Ook een ideaal binnenklimaat creëren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan