een greep uit onze referenties in Noord-holland

Referenties

Onlangs zijn we op zoek gegaan naar een installatie bedrijf om onze ruim 20 jaar oude Stork Multiduct te vervangen. 
Via kennissen zijn we terecht gekomen bij Hartman Installatie B.V., een zelfstandig installatie bedrijf uit Alkmaar. Het contact verliep erg soepel, met een duidelijk advies & heldere offerte. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd bij installatie bedrijven uit de regio zijn we uiteindelijk met Hartman in zee gegaan & hebben wij gekozen voor een combinatie met een Remeha Tzerra CW-5 & Brink Elan 10. 

De ketel is erg compact & valt netjes weg tegen de muur. Ruim voldoende warm water om het bad te laten vullen & ondertussen een warme kraan te gebruiken. De luchtunit van Brink is krap de helft qua grootte van de Stork unit, maar levert veel sneller de ingestelde temperatuur. Het gebrom wat we voorheen de hele dag door hoorden is verleden tijd, deze combinatie is lekker stil. Het enigste nadeel is dat we de verdiepingen niet meer afzonderlijk kunnen instellen. Alles wordt bediend met één thermostaat (chique ding btw!), en alles krijgt na afstellen van de luchtkanalen ook één temperatuur. 

Installatie van de unit verliep erg soepel. De installateurs kwamen netjes op tijd & hielden ook keurig rekening met ons huis. Geen troep over de vloer of vegen op de muur, alles is vakkundig opgeleverd. Al met al een zeer fijne oplossing & aanrader om een ketel te laten vervangen! 

Met vriendelijke groet, 

Laan van Keulen