WTW installateur Alkmaar Noord Holland

Luchtverwarming expert in Alkmaar en Noord Holland

Vervanging luchtverwarmingsinstallatie Noord Holland

Hartman is uw warmte specialist in Alkmaar en Noord Holland. Ook voor het vervangen van uw luchtverwarmingsunit ofwel luchtverwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Luchtverwarming geeft een comfortabel  gevoel en sfeer in huis, door de gelijkmatige temperatuur en de voortdurende toevoer van gefilterde frisse lucht. De opwarmtijd is korter en u kunt gemakkelijk de gewenste temperatuur regelen. Belangrijk is, naast goed onderhoud, dat de luchtinstallatie op een juiste wijze is geïnstalleerd. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en informeren u over de voor- en nadelen van luchtverwarming en het onderhoud.

Hartman Installatie werkt voornamelijk met de luchtverwarming van Brink Climate Systems type Allure-HR , Elan 10 t/m 25 en Renovent HR WTW-Unit. Hieronder vindt u recente foto's van vervanging van o.a. de luchtverwarming van Stork Multiduct voor een Brink Elan 10.

Is uw luchtverwarmingsunit aan vervanging toe? Wij maken graag een offerte voor u op maat! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 072- 743 24 19.

Team Hartman is ook uw luchtverwarming Specialist!

"Installatie van de luchtverwarmingsunit verliep erg soepel. De installateurs kwamen netjes op tijd & hielden ook keurig rekening met ons huis. Geen troep over de vloer of vegen op de muur, alles is vakkundig opgeleverd. Al met al een zeer fijne oplossing & aanrader om een CV ketel en Luchtverwarming te laten vervangen! "

Met vriendelijke groet, Laan van Keulen Alkmaar (januari 2013) 

Kijk op onze home page voor recente aanbiedingen op het gebied van luchtverwarming, CV ketels en vloerverwarming! Ook voor recente referenties kijkt u op onze home page.