Hartman is De badkamer installateur in Alkmaar!

Badkamerinstallatie Alkmaar

Badkamer Ontwerp Alkmaar

U heeft besloten om uw badkamer opnieuw in te richten en te voorzien van de laatste trends op het gebied van badkamer sanitair en accessoires. Een heel groot en complex project. Hartman Installatie te Alkmaar neemt dit project u graag uit handen!

Door onze jarenlange ervaring in badkamer installatie & renovatie  en badkamer ontwerp projecten adviseren en wij u graag over de inrichting, maar ook over hoe leidingen (om)gelegd moeten worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst kunnen worden. Wij kunnen het hele project aannemen, van de sloop van de oude badkamer tot aan de laatste afwerking, maar uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om dit project samen met u uit te voeren.

Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor badkamerontwerp/design advies, voor advies over de te gebruiken materialen (denk bijvoorbeeld aan natuursteen, hout, RVS) sanitair en over badkamer ventilatie systemen.

Wilt u meer weten? Of wilt u een badkamer offerte aanvraag doen? Maak dan snel een afspraak met Hartman Installatie! Wij zijn werkzaam in de hele regio o.a. Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Noord-holland